Tietoja tämän Web-sivuston evästeistä

Evästeiden avulla huolehdimme siitä, että Web-sivustomme käyttäjäkokemus on paras mahdollinen. Jos jatkat tekemättä muutoksia asetuksiin, oletamme, että hyväksyt Volvon Web-sivuston kaikki evästeet. Jos kuitenkin haluat tehdä muutoksia evästeasetuksiin, voit vapaasti tehdä niin ajankohtaan katsomatta. Evästeasetusten muuttaminen voi kuitenkin aiheuttaa sen, että Web-sivustomme ei enää toimii asiaankuuluvalla tavalla. Kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä, ja pääsy tiettyihin Web-sivustoihin voi estyä kokonaan Lisätietoja evästeistä on evästeitä koskevassa lausunnossa.

Hyväksy
Käytä luettelosuodatinta: tai Tyhjennä
Filter Catalogues by Service Areas:

Siirry kohtaan: Siirry kohtaan:

Tietosuoja

Volvo Penta Shop - Electronic Parts Catalog

Volvo Penta Shop ja Volvo Penta kiittävät kiinnostuksestasi tuotteitamme kohtaan ja vierailustasi Volvo Penta Shopin verkkosivuilla: www.volvopentashop.com(”Verkkosivusto”).

Henkilötiedot

Tämä ilmoitus antaa ohjeita siitä, miten Volvo Penta käsittelee henkilötietojasi. Lisätietoja tietosuojasta voidaan esittää Volvo Groupin eri yhtiöiden verkkosivuilla, Volvo Groupin verkkosivuilla, joilla tarjotaan erityistoimintoja valitsemaltasi liikekumppanilta, jolta ostat osia (myyjä) verkkosivuilta. Verkkosivuilla voi olla linkkejä sivustoille, jotka eivät kuulu Volvo Group -konserniin. Volvo Group ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojamääräyksistä.

Verkkosivumme toimivat markkinapaikkana, jossa annamme Volvo Pentan liikekumppaneiden (kolmannet osapuolet) myydä varaosia sinulle. Nämä liikekumppanit toimivat kaupoissa osoitteessa www.volvopentashop.com. Liikekumppanit eivät kuulu Volvo Group -konserniin. Ne toimivat omalla nimellään ja omaan lukuunsa. Volvo Penta ei ole missään vastuussa tällaisista liikekumppaneista. Tiedät, mikä kolmas osapuoli on mukana tapahtumissasi verkkosivustolla. Liikekumppani on yritys, jolta ostat osia, ja voit myös valita ostamiesi osien noudon valitsemastasi huoltoliikkeestä. Jos päätät ostaa osia verkkosivustolta, jaamme ostotapahtumaasi liittyvät tietosi sen liikekumppanin kanssa, jolta olet valinnut ostaa osat, ja soveltuvissa tapauksissa valitsemasi huoltoliikkeen kanssa. Volvo Penta ei ole vastuussa siitä, miten liikekumppanit tai huoltoliikkeet käsittelevät henkilötietojasi.

Rekisterinpitäjän ja tietosuojavaltuutetun henkilöllisyys ja yhteystiedot

AB Volvo Penta, (yritysrekisterinro 556034-1330), (“Volvo Penta”) on rekisterinpitäjä henkilötiedoille, joita Volvo Penta sinulta saa, ja vastaa siksi näiden henkilötietojen käsittelystä sovellettavien tietosuojalakien ja asetusten mukaisesti.
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteys Volvo Pentan tietosuojavaltuutettuun osoitteessa DPO_Office@volvo.com tai postitse tai puhelimitse:

AB Volvo, Att: Data Protection Office, Dept AA14100, VLH, SE-405 08 Göteborg, Sweden

+46 (0)31 66 00 00

Jos olet valinnut ostaa osia verkkosivustolta, kyseinen liikekumppani (myyjä), jolta olet ostanut osia, on rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelylle, esim. ostotapahtumaa ja siihen liittyvää käsittelyä varten. Saat lisää tietosuojatietoja kyseiseltä liikekumppanilta.

Mitä henkilötietoja Volvo Penta hankkii?

Volvo Penta käsittelee seuraavia henkilötietoja, jos olet antanut ne henkilökohtaisen tilisi rekisteröinnin yhteydessä: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sukupuoli ja yritys. Nimi, osoite ja sähköpostiosoite ovat pakollisia, kaikki muut tiedot ovat vapaaehtoisia.

Sinulta pyydetään myös ilmoittamaan, oletko yli 16-vuotias ja siten oikeutettu tekemään ostoksia.

Lisäksi käsittelemme tilaushistoriaasi koskevia tietoja.

Joissakin tapauksissa ja joidenkin maiden lainsäädännön vuoksi voidaan lainmukaisesti vaatia myös verotusalue, verotunnus, ammatti, kansallinen henkilötunnus tai passin numero ja/tai sosiaaliturvanumero. Jos asut maassa, jossa tällaiset tiedot vaaditaan lainmukaisesti, sinua pyydetään antamaan myös nämä tiedot. Volvo Penta ei käytä tietoja, mutta liikekumppanit (myyjät) ovat lain mukaan velvoitettuja ilmoittamaan nämä tiedot laillisille ja valtion viranomaisille. Jos ostat osia, nämä tiedot ilmoitetaan liikekumppanillesi (myyjälle), jolta ostat osat, jotta liikekumppani voi noudattaa lakisääteisiä velvoitteita.

Kun käytät verkkosivustoa, selaimesi on teknisesti määritetty lähettämään automaattisesti seuraavat tiedot (”lokitiedot”) verkkopalvelimellemme, jonka jälkeen tallennamme ne lokitiedostoihin: sivustolla käynnin päivämäärä ja kellonaika, kyseisen verkkosivuston URL-osoite, haetut tiedostot, siirretty tietomäärä, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, IP-osoite ja Internet-palveluntarjoajan verkkotunnus.

Volvo käsittelee henkilötietosi seuraavissa tarkoituksissa ja seuraavin laillisin perustein:

Kun rekisteröit henkilökohtaisen tilin, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, puhelinnumerosi sekä käyttötietosi (käyttäjätunnus, salasana) tallennetaan ja käsitellään. Sinun on vahvistettava, että olet yli 16-vuotias. Verkkosivustolla voit käyttää sähköpostiosoitettasi ja henkilökohtaista salasanaasi kirjautuaksesi tilillesi ja tehdäksei tilauksia valitsemaltasi liikekumppanilta (myyjä).

Volvo Penta käsittelee edellä mainitut tiedot seuraavan oikeusperustan perusteella: koska pyynnöstäsi on välttämätöntä ryhtyä toimenpiteisiin ennen sopimuksen tekemistä sellaisen liikekumppanin kanssa, jolta ostat osia.

Volvo Penta käyttää näitä tietoja henkilökohtaisen tilisi luomiseen ja hallintaan sekä vahvistaakseen, että olet laillisessa iässä tehdäksesi ostoksia. Käytämme näitä tietoja edelleen tilauksen käsittelyyn ja kommunikointiin liikekumppanin kanssa, jolta olet ostanut osia, ja valitsemasi huoltoliikkeen kanssa, jos olet valinnut osien noutamisen huoltoliikkeestä.

Volvo Penta käsittelee tilaushistoriaasi liittyviä tietoja, mutta vain anonyymisti ja aggregoituina. Tällaisia anonyymejä ja aggregoituja tilaushistoriatietoja analysoidaan pelkästään tilastollisissa tarkoituksissa verkkosivuston ja palvelu- ja tuotetarjonnan parantamiseksi. Volvo Penta käsittelee tilaushistoriatietojasi oikeudellisen perustan perusteella. Volvo Pentan laillisiin etuihin kuuluu kiinnostus arvioida, kehittää ja parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme.

Lokitiedot (kuten edellä on määritelty) ovat välttämättömiä teknisiin tarkoituksiin, jotta voimme toimittaa pyytämäsi sisällön oikein, ja niiden kerääminen on välttämätön osa verkkosivujen käyttöä. Lokitiedot myös anonymisoidaan ja analysoidaan sitten pelkästään tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivustomme ja sen perustana olevien toimintojen parantamiseksi. Volvo Penta käsittelee lokitietosi oikeudellisen perustan perusteella. Volvo Pentan oikeutettuihin etuihin kuuluu kiinnostus hallita verkkosivustoamme oikeudenmukaisten liiketoimintatapojen mukaisesti ja ylläpitää verkkosivuston saatavuutta ja toimivuutta.

Käsittely liikekumppanin (myyjä) puolesta:

Käsittelemme tilaushistoriasi liikekumppanin (myyjä) puolesta, jolta olet ostanut osia. Joissakin maissa liikekumppanilla (myyjä) on laillinen velvollisuus ilmoittaa verotusalue, verotunnus, ammatti, kansallinen henkilötunnus tai passin numero ja/tai sosiaaliturvatunnus, jotka liittyvät tekemääsi tilaukseen. Tällaisissa tapauksissa käsittelemme nämä tiedot liikekumppanin puolesta, mutta emme käytä niitä itse. Liikekumppani (myyjä) on tässä jaksossa mainitun käsittelyn rekisterinpitäjä ja voit hankkia lisätietoja tietosuojasta kyseiseltä liikekumppanilta.

Mitä tapahtuu, jos et anna Volvo Pentalle mitään henkilökohtaisia tietojasi?

Jos et anna meille tarvittavia henkilötietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi ja sähköpostiosoitettasi, tilisi rekisteröimiseksi, et voi ostaa osia verkkosivuston liikekumppaneilta.

Joissakin maissa olet paikallisen lain velvollinen antamaan tiedot, kuten verotusalue, verotunnus, ammatti, kansallinen henkilötunnus tai passin numero ja/tai sosiaaliturvatunnus, kun teet ostoksen. Jos et anna meille näitä tietoja, kun se ilmoitetaan pakollisiksi, et voi ostaa osia verkkosivuston liikekumppaneilta.

Miten Volvo Penta jakaa henkilötietosi?

Emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta palveluja, joita kolmannet osapuolet suorittavat puolestamme.

Jos ostat osia, jaamme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi (vaadittaessa) liikekumppanin (myyjä) kanssa. Jos olet päättänyt noutaa osat huoltoliikkeestä, samat tiedot jaetaan tällaisen huoltoliikkeen kanssa. Maksutapahtumaan liittyvät taloudelliset tiedot annetaan kolmannelle osapuolelle, joka käsittelee maksun. Lisätietoja yksityisyyden suojaa koskevista tiedoista saat liikekumppanilta (myyjä) ja muilta kolmansilta osapuolilta, jotka ovat mukana ostotapahtumassa.



Huomaa, että liikekumppani (myyjä) voi ilmoittaa tekemääsi tilaukseen antamasi verotusalueen, verotunnuksen, ammatin, kansallisen henkilötunnuksen tai passin numeron ja/tai sosiaaliturvatunnuksen oikeudelliselle tai hallitukselliselle taholle lain niin vaatiessa tai tarpeen mukaan tiettyjen verojen siirtämiseen maksujen käsittelyn aikana.

Voiko Volvo Penta siirtää henkilötietosi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?

Volvo Penta ei yleensä jaa henkilötietojasi kenellekään Volvo Groupin ulkopuolella, elleivät laki tai asetukset sitä vaadi. Volvo Penta voi kuitenkin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksenmukaisuuden lisäksi jakaa henkilötietosi muiden Volvo Group -yhtiöiden kanssa, mukaan lukien yritykset, jotka ovat Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen, EU/ETA, ulkopuolella. Volvo Penta voi myös tarvittaessa täyttää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja jakaa henkilötietosi kolmansien osapuolten yritysten ja toimittajien kanssa, mukaan lukien EU/ETA-alueen ulkopuoliset yritykset ja toimittajat.

Volvo Penta varmistaa, että käytössä on asianmukaiset suojatoimet, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan henkilötiedoillesi sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tähän voi kuulua esimerkiksi yritysten välisten ja ulkoisten tietojenkäsittelysopimusten käyttö, jotka perustuvat EU:n hyväksymiin sopimusehtoihin tai EU:n ja Yhdysvaltojen tietosuojahankkeisiin tai muihin mekanismeihin, jotka viranomaiset ovat tunnustaneet tai hyväksyneet. Jos sinulla on kysyttävää tietojen siirtämisestä, ota yhteyttä Volvo Pentan tietosuojavaltuutettuun.

Kuinka kauan Volvo Penta säilyttää henkilötietojasi?

Jos olet rekisteröinyt tilin verkkosivuillamme, tiedot tallennetaan, kunnes poistat tilisi valitsemalla Oma profiili / Asetukset tai Oma profiili / Unohda minut.

Tilaushistoriasi tallennetaan kahdentoista vuoden ajan. Pidämme tilaushistoriaa liikekumppanin puolesta, jotta liikekumppani voi noudattaa sen lakisääteistä takuuta ja tuotevastuuta koskevia velvoitteita.

Tietosuojaoikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää Volvo Pentalta tietoja käsittelemistään henkilötiedoistasi ja pääsyä tällaisiin henkilötietoihin. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisemista, jos ne ovat virheellisiä, ja pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämä käyttöoikeus myönnetään sinulle verkkosivustolla, kun olet kirjautunut sisään ja valinnut vaihtoehdon Oma profiili / Asetukset tai Oma profiili / Unohda minut.

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, mikä tarkoittaa, että pyydät Volvo Pentaa rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun tai suoramarkkinointiin. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen (henkilötietojesi siirtäminen toiselle rekisterinpitäjälle), jos henkilötietojesi käsittely Volvo Pentalla perustuu suostumukseen tai sopimusvelvoitteeseen ja on automaattinen.

Sinulla on myös oikeus esittää valvontaviranomaisille valituksia, joita sinulla saattaa olla liittyen Volvo Pentan henkilötietojesi käsittelyyn. Lisätietoja näistä oikeuksista ja niiden käyttämisestä saat Volvo Pentan tietosuojavaltuutetulta.

Analytiikka

Jotta voimme jatkuvasti parantaa ja optimoida palveluitamme, käytämme niin kutsuttuja seurantatekniikoita. Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimellemme voidaan tallentaa tietoja kirjautumisesta (päivämäärä, kellonaika, tarkastellut sivut). Tätä tarkoitusta varten käytämme Google Inc:n (www.google.com) verkkoanalytiikkapalvelua. Google (Universal) Analytics käyttää menetelmiä, joiden avulla voidaan analysoida, miten olet käyttänyt verkkosivustoamme, esim. ns. ”evästeitä”. Voit lukea lisää evästeistä alla. Tämän verkkosivuston käytöstä saatavat tiedot lähetetään pääsääntöisesti Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan siellä. Voit estää evästeen luomien tietojen ja Googlen verkkosivuston (mukaanlukien IP-osoitteesi) käyttöösi liittyvien tietojen hankkimisen sekä niiden käsittelyn Googlella lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen alla olevan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Evästeiden käyttö

Kun käytät tätä verkkosivustoa, voimme mahdollisesti tallentaa tietyt tiedot ”evästeenä” tietokoneellesi. Useat sivustot käyttävät evästeitä helpottamaan vierailijoiden pääsyä tiettyihin toimintoihin. Evästeeseen tallennettuja tietoja voidaan myös käyttää käyttäjän käyttäytymisen seurantaan sivustolla.

Evästeitä on kahdenlaisia: Evästeiden ensimmäinen ryhmä tallentaa tiedoston tietokoneelle suhteellisen pitkäksi ajaksi ja sen avulla selvitetään, onko meidän ja tietokoneesi välillä ollut minkäänlaista yhteyttä aikaisemmin. Toisen ryhmän evästeitä kutsutaan ”istuntoevästeiksi” ja ne tallennetaan tilapäisesti tietokoneesi muistiin, kun vierailet verkkosivustolla. Istuntoevästeitä ei tallenneta selaimeesi kauemmin, vaan ne poistetaan heti, kun suljet selaimen.

Volvo Group käyttää evästeitä keräämään kävijöiden tilastotietoja ja kirjaamaan tietoja mieltymyksistäsi selatessasi verkkosivuja. Toimiessamme näin toivomme, että voimme tarjota kävijöillemme heille paremmin soveltuvia tietoja.

Ellei toisin mainita, Volvo Group ei koskaan käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen.

Jos et halua antaa Volvo Groupille lupaa evästeiden käyttöön, voit estää evästeet selaimesi asetuksista. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että emme voi taata, että verkkosivustomme kaikki toiminnot toimivat tarkoitetulla tavalla.

Muut oikeudelliset tiedot:

Tietoa tekijänoikeudesta

Kaikki tämän sivuston sisältö (teksti, kuvat, grafiikka) on tekijänoikeussuojattu ja AB Volvo Swedenin ja/tai sen tytäryhtiön ja/tai sen lisenssien tai kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien alainen. Tämän verkkosivuston tietoja, mukaanlukien tekstiä, kuvia ja äänimaailmaa, ei saa kopioida, lähettää, levittää tai tallentaa ilman tekijänoikeuden haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa, paitsi jos tiedot ovat yksinomaan yksityiseen tarkoitukseen tai ellei nimenomaisesti toisin ole ilmoitettu. Käyttäjille ja kolmansille osapuolille on nimenomaisesti kiellettyä tehdä muutoksia verkkosivuston sisältöön.

Tavaramerkit

Ellei toisin mainita, verkkosivustolla näkyvät tavaramerkit, yrityslogot ja -symbolit ovat Ruotsin Company Volvo Trademark Holding AB :n ja/tai Swedish Company AB Volvon ja/tai sen tytäryhtiön tavaramerkkioikeuden alaisia.

Ei takuita tai vakuuksia

Tämän sivuston tiedot on koottu huolella. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta niiden ajankohtaisuudesta, oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja/tai laadusta. Lukuun ottamatta tahallista tekoa, Volvo ei missään tapauksessa ole vastuussa kolmansille osapuolille tai välittömistä ja/tai välillisistä tappioista, jotka johtuvat tämän verkkosivuston tai siihen liittyvien sivustojen käytöstä, mukaan lukien - mutta niihin rajoittumatta - voittojen menetyksestä, keskeytyksestä, ohjelmien menetyksistä tai tietojen menettämisestä tietojenkäsittelyjärjestelmässä tai jossakin toisessa järjestelmässä, vaikka kyseisiin tappioihin olisi mahdollista viitata.

Kaikki tällä sivustolla tarjotut palvelut voivat muuttua ja olla sitomattomia, ellei toisin mainita. Sivuston ja/tai koko valikoiman osia voidaan muuttaa, täydentää, poistaa tai lopettaa ilman erillistä ilmoitusta.

Volvo ei ole vastuussa mistään takuista ja/tai vakuuksista muille verkkosivustoille, joita voidaan käyttää tämän verkkosivuston kautta. Tällaisten verkkosivustojen käyttömahdollisuutta pidetään pelkästään apuna, eikä se tarkoita sitä, että Volvo hyväksyy vastuun näiden sivustojen sisällöstä tai käytöstä. Lisäksi sinulla on oltava asianmukaiset suojaukset varmistaaksesi, etteivät ne tartuta viruksia, matoja, troijalaisia ja/tai muita haitallisia tietoja riippumatta siitä, mitä käytät. Sivustolla olevat tiedot voivat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä.

Sivustolla julkaistavat tiedot voivat sisältää tietoja ja viittauksia Volvo-tuotteista, palveluista jne., joita ei ole rekisteröity tai saatavilla maassasi. Näiden tietojen oikeellisuutta ei voida taata, koska tiedot ovat sidoksissa muutoksiin, erityisiin ehtoihin tai saatavuuteen. Näistä viittauksista ei siis pidä olettaa, että Volvo aikoo rekisteröidä näitä tuotteita, palveluita jne. maassasi. Lisätietoa tuotteista, palveluista jne., jotka saattavat olla saatavilla tai tilattavissa, on saatavana paikalliselta jälleenmyyjältä.

Jos sinulla on kysyttävää edellä olevasta, voit aina ottaa meihin yhteyttä kohdan Yhteystiedot tietoja Volvon verkkosivuilla.